Ocenění společnosti Pivovar Svijany a.s. - Ledvinová, Andrea; Hnilica, Jiří, 1976-; Sieber, Patrik, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této diplomové práce je stanovit hodnotu společnosti Pivovar Svijany, a.s. k 31. 12. 2013. V úvodní části této práce je definován teoretický aparát, na základě kterého byla zpracována praktická část. V praktické části je představen podnik, následně je vypracována strategická a finanční analýza podniku. Dle výsledků těchto analýz jsou predikovány generátory hodnoty, na základě kterých je vytvořen finanční plán. Pro stanovení hodnoty byla použita metoda volných peněžních toků ve variantě upravené současné hodnoty doplněna metodou odvětvových multiplikátorů.
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses