Postavení OTA na evropském trhu - Blažková, Gabriela (2015)
Diplomová práce "Postavení OTA na evropském trhu" podrobně analyzuje online cestovní ruch v Evropě a konfrontuje ho s hodnotami ostatních trhů. Detailněji se práce zabývá vymezením OTA v rámci online cestovního ruchu a zkoumá konkrétní hodnoty a podíly připadající na jednotlivé online dodavatele služeb cestovního ruchu. Dílčím cílem práce je popsání jednotlivých OTA společností působících na evropském trhu.