Postavení OTA na evropském trhu - Blažková, Gabriela; Vaško, Martin; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce "Postavení OTA na evropském trhu" podrobně analyzuje online cestovní ruch v Evropě a konfrontuje ho s hodnotami ostatních trhů. Detailněji se práce zabývá vymezením OTA v rámci online cestovního ruchu a zkoumá konkrétní hodnoty a podíly připadající na jednotlivé online dodavatele služeb cestovního ruchu. Dílčím cílem práce je popsání jednotlivých OTA společností působících na evropském trhu.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses