Využití technické památky v cestovním ruchu - Janatův mlýn Buřany - Tůmová, Monika; Netková, Jarmila; Novotná, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato diplomová práce se zabývá možnostmi využití technické památky Janatův mlýn v cestovním ruchu. Jejím cílem je navržení naučné stezky a vhodných prostředků marketingové komunikace včetně poskytnutí přehledu o současném stavu památky a možností jejího dalšího rozvoje. Práce je členěna do čtyř kapitol. První kapitola pojednává o marketingu, kulturním dědictví a památkové péči. Následující kapitola se věnuje Libereckému kraji a výskytu technických památek na jeho území. Je přiblížena také oblast západních Krkonoš, ve které se Janatův mlýn nachází. Třetí kapitola se již zabývá samotným Janatovým mlýnem z hlediska jeho současného stavu a možností rozvoje. V poslední kapitole je navržena naučná stezka v okolí mlýna a prostředky marketingové komunikace.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses