Controlling - Grešlová, Denisa (2015)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku controllingu, jak v teoretické, tak v praktické rovině. Teoretická část je věnována definicím, různým analýzám, specifikům a metodám, které jsou v controllingu využívány. Dále je toto téma propojeno s vnitřním trhem EU, jeho vývojem a funkčností, na němž operuje v praktické části zkoumaná společnost. Španělská firma vyrábějící vlajky hodlá dodávat téměř do všech evropských zemí. Cílem je zhodnocení situace společnosti a potvrzení funkčnosti obchodu v EU.