Controlling - Grešlová, Denisa; Mikovcová, Hana, 1959-; Pivoňka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku controllingu, jak v teoretické, tak v praktické rovině. Teoretická část je věnována definicím, různým analýzám, specifikům a metodám, které jsou v controllingu využívány. Dále je toto téma propojeno s vnitřním trhem EU, jeho vývojem a funkčností, na němž operuje v praktické části zkoumaná společnost. Španělská firma vyrábějící vlajky hodlá dodávat téměř do všech evropských zemí. Cílem je zhodnocení situace společnosti a potvrzení funkčnosti obchodu v EU.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses