Európske hlavné mesto kultúry Košice 2013 - dopad na cestovný ruch - Sidimáková, Andrea; Netková, Jarmila; Heřmanová, Eva, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práca skúma dopady udelenia titulu Európske hlavné mesto kultúry 2013 mestu Košice. Práca analyzuje pozitívne a negatívne dopady v rôznych oblastiach, predovšetkým ale dopady na cestovný ruch a kultúrny život v meste. Súčasťou práce je dotazník zameraný na ohodnotenie projektu EHMK Košice 2013 najmä rezidentmi mesta, čo sa týka ich spokojnosti, úspešnosti projektu a naplnenia očakávaní súvisiacich s týmto európskym projektom.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses