Talent management ve společnosti - Hrdinová, Šárka; Stříteský, Marek; Fábry, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá problematikou talent managementu ve společnosti Tesco Stores ČR a.s. Hlavním cílem diplomové práce bylo sestavit akční plán pro práci s talenty ve společnosti Tesco Stores ČR a.s., který povede ke zvýšení angažovanosti zaměstnanců. Na základě rešerše odborné literatury byl definován talent management a jeho jednotlivé procesy, řízení rozvoje zaměstnanců, řízení následnictví a plánování kariéry a v neposlední řadě řízení pracovního výkonu zaměstnanců. Na základě získaných dat prostřednictvím rozhovorů a dotazníkového šetření byla provedena analýza současného stavu talent managementu ve společnosti. Výsledky provedené SWOT analýzy vedly k doporučením a navržení konkrétních aktivit pro práci s talenty, k optimalizaci nástupnických plánů a rozvojových programů.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses