Pravidla pro úpravu tiskovin a jejích využití při výstavě Multimedia Display - Hanuš, Jakub (2015)
Tato práce se zabývá pravidly pro úpravu tiskovin. V první části přináší ucelený přehled základních pravidel, používaných v současné době. V druhé části práce jsou pravidla aplikována na výstavu Multimedia Display, která proběhla na jaře 2014 na Vysoké škole ekonomické. Cílem práce je konfrontovat teoretické znalosti s reálnou prací a ukázat možná praktická omezení a problémy.