Pravidla pro úpravu tiskovin a jejích využití při výstavě Multimedia Display - Hanuš, Jakub; Khabirova, Maja; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato práce se zabývá pravidly pro úpravu tiskovin. V první části přináší ucelený přehled základních pravidel, používaných v současné době. V druhé části práce jsou pravidla aplikována na výstavu Multimedia Display, která proběhla na jaře 2014 na Vysoké škole ekonomické. Cílem práce je konfrontovat teoretické znalosti s reálnou prací a ukázat možná praktická omezení a problémy.
Vedoucí práce: Maja Khabirova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses