KOMPLEXNÍ PROCES TVORBY REKLAMNÍHO VIDEA - Říha, Jakub (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou reklamního videa. V teoretické části popisuje všechny zásady, které je třeba dodržet k vytvoření efektivního reklamního videa. Zohledňuje informace z oblasti marketingu, psychologie reklamy i produkce videa. V praktické části pak uplatňuje nabyté teoretické poznatky k vlastní realizaci videoreklamy projektu Ročenkomat. Cílem práce je vytvořit komplexní přehled zásad, které je třeba dodržet k výrobě a zavedení efektivního reklamního videa.