KOMPLEXNÍ PROCES TVORBY REKLAMNÍHO VIDEA - Říha, Jakub; Truhlář, Filip; Krsek, Libor, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou reklamního videa. V teoretické části popisuje všechny zásady, které je třeba dodržet k vytvoření efektivního reklamního videa. Zohledňuje informace z oblasti marketingu, psychologie reklamy i produkce videa. V praktické části pak uplatňuje nabyté teoretické poznatky k vlastní realizaci videoreklamy projektu Ročenkomat. Cílem práce je vytvořit komplexní přehled zásad, které je třeba dodržet k výrobě a zavedení efektivního reklamního videa.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses