Budovanie značky prostredníctvom sociálnych médií - Ivanová, Martina; Krsek, Libor, 1979-; Lisý, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Cieľom tejto práce je vymedzenie pojmu značka v digitálnom prostredí a popis súčasných trendov v oblasti budovania značiek, ich zviditeľňovania a zvyšovania ich hodnoty prostredníctvom sociálnych médií. Teoretická časť popisuje jednotlivé kroky, ktoré sú dôležité pri vytváraní akejkoľvek značky, ktorú chceme komunikovať na sociálnych sietiach. Konkrétne sa zameriava na tie, u ktorých je kľúčové od začiatku budovať vzťahy vo virtuálnom svete a také, ktoré nevyužívajú masové médiá pre šírenie svojho obsahu. V praktickej časti sú aplikované teoretické znalosti na projekte Maťa varí! a sú názorne použité k vytvoreniu a budovaniu menšej značky na internete prostredníctvom sociálnych médií. Táto časť popisuje proces tvorby projektu, od prvého konceptu po produkčnú stránku a exekúciu. V závere zhodnocuje jednotlivé kroky, upozorňuje na situácie, ktoré boli problematické a doplňuje ich praktickými radami, ako im v budúcnosti predísť.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses