Komparácia vplyvu prezidentov Venezuely, Huga Cháveza a Nicolása Maduru na zahraničnú politiku štátu vo vzťahu k USA - Hrochová, Veronika; Druláková, Radka, 1973-; Melounová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Predmetom skúmania tejto bakalárskej práce sú bilaterálne vzťahy a vzájomná závislosť Venezuely a Spojených štátov. Hlavný cieľ práce je porovnanie smerovania zahraničnej politiky Venezuely a to konkrétne vo vzťahu k USA za obdobie posledných dvoch prezidentov. Skúmané obdobie sa vzťahuje na celú dobu pôsobenia Huga Cháveza a začiatok prezidentského obdobia Nicolása Maduru.
Vedoucí práce: Radka Druláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses