Právo na slobodu prejavu v Rusku v priebehu Putinovej éry - Mrvečková, Natália (2015)
Práca sa zameriava na situáciu ľudských práv, konkrétne práva na slobodu prejavu v Ruskej federácii počas vlády Vladimíra Putina a jeho postoj k záväzkom plynúcim z prijatia medzinárodných ľudsko-právnych dohôd. Vzhľadom na to, že sa táto situácia v priebehu posledných rokov zhoršovala, je nutné sa touto otázkou neustále zaoberať.