Právo na slobodu prejavu v Rusku v priebehu Putinovej éry - Mrvečková, Natália; Zemanová, Štěpánka, 1975-; Cibulková, Petra, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práca sa zameriava na situáciu ľudských práv, konkrétne práva na slobodu prejavu v Ruskej federácii počas vlády Vladimíra Putina a jeho postoj k záväzkom plynúcim z prijatia medzinárodných ľudsko-právnych dohôd. Vzhľadom na to, že sa táto situácia v priebehu posledných rokov zhoršovala, je nutné sa touto otázkou neustále zaoberať.
Vedoucí práce: Štěpánka Zemanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses