Hypoteční trh v ČR Analýza produktů určených k financování bydlení - Navrátilová, Veronika; Radová, Jarmila; Coufal, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cílem této diplomové práce je podat podrobný a ucelený přehled o českém hypotečním trhu a analyzovat nákladovost vybraných hypotečních produktů. První dvě kapitoly práce jsou ryze teoretické. Cílem těchto kapitol je poskytnout základní vymezení hypotečního úvěru, stručně popsat historii českého hypotečního trhu a konečně podrobněji přiblížit základní charakteristiky hypotečního úvěru, jako je úroková sazba, splácení apod. Poslední dvě kapitoly práce obsahují analýzu českého hypotečního trhu a dále analýzu vybraných produktů dvou českých bank.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses