Analýza marketingové strategie společnosti Havel, Holásek & Partners s.r.o., advokátní kancelář - Staňková, Silvie; Průša, Přemysl, 1980-; Kulhánková, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této práce je analyzovat, kriticky zhodnotit a poté navrhnout doporučení pro zlepšení marketingové strategie společnosti Havel, Holásek & Partners s.r.o., advokátní kancelář. Práci lze rozdělit na teoretickou a praktickou část. Teoretická pasáž je věnována interpretaci základních marketingových pojmů, definování koncepce marketingu a jeho primárních účelů, seznámení s teorií marketingového mixu a v neposlední řadě rovněž se specifiky marketingu služeb. Praktická část již pojednává o společnosti samotné a zaměřuje se primárně na podstatu, nástroje a výsledky její marketingové komunikace. Čtenář je rovněž seznámen jak s vývojem firmy, tak s jejími tržními konkurenty. Následně jsou pojmy z teoretické části aplikovány přímo na advokátní kancelář a v konečné fázi je dle výsledků dotazníkového šetření a konzultací s managementem kanceláře navrhnuto optimální složení nové marketingové strategie.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses