Vliv politicko-ekonomické situace v Argentině na spor o Malvíny/Falklandské ostrovy - Houšková, Lenka; Kochan, Jan, 1977-; Melounová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce se věnuje argentinsko-britskému sporu o Falklandské ostrovy. Zkoumá argentinský postoj a přístup k jeho řešení, přičemž se zaměřuje na vliv domácích politických a ekonomických podmínek. Je zde shrnut argentinský postup v rámci sporu s přihlédnutím k vývoji argentinského politického systému a ekonomiky. Následně je popsáno, jak a do jaké míry domácí situace v Argentině formovala podobu daného sporu a proč spor nebyl dosud vyřešen.
Vedoucí práce: Jan Kochan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses