Marketingová situační analýza vybrané společnosti - Kočárníková, Dominika (2015)
Předmětem této bakalářské práce je analýza současného stavu vybrané společnosti, která se zabývá potravinářským průmyslem. Teoretická část je věnována vymezení základních pojmů, marketingového mixu a analýze marketingového prostředí. Praktická část se zabývá obchodní společností Vodňanská drůbež, a.s. Popisuje marketingový mix této společnosti a pomocí PEST analýzy makroprostředí a analýzy mikro a vnitřního prostředí ji analyzuje. V závěru jsou navržena doporučení vycházející ze SWOT analýzy.