Marketingová situační analýza vybrané společnosti - Kočárníková, Dominika; Svoboda, Petr; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2015)
Předmětem této bakalářské práce je analýza současného stavu vybrané společnosti, která se zabývá potravinářským průmyslem. Teoretická část je věnována vymezení základních pojmů, marketingového mixu a analýze marketingového prostředí. Praktická část se zabývá obchodní společností Vodňanská drůbež, a.s. Popisuje marketingový mix této společnosti a pomocí PEST analýzy makroprostředí a analýzy mikro a vnitřního prostředí ji analyzuje. V závěru jsou navržena doporučení vycházející ze SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: potravinářské podniky; marketing; ekonomická analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; food companies; marketing; economic analysis; bachelor's theses