Aplikace lean managementu ve vybrané firmě - Zeman, Tomáš (2015)
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá přístupy lean managementu v oblasti operačního řízení. Tento způsob myšlení se zakládá především na japonských metodách lean managemen-tu a kontinuálního zlepšování kaizen. Tyto metody mají za cíl eliminovat veškeré typy plýtvání, zkrátit dodací lhůty a přitom zvyšovat kvalitu výstupu. Práce je rozdělena do dvou částí. Na teoretickou část, ve které budou popsány teoretické poznatky a část praktickou, která bude obsahovat přímo praktické řešení problému ve vybrané firmě.