Aplikace lean managementu ve vybrané firmě - Zeman, Tomáš; Zelená, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krejčová, Iva (2015)
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá přístupy lean managementu v oblasti operačního řízení. Tento způsob myšlení se zakládá především na japonských metodách lean managemen-tu a kontinuálního zlepšování kaizen. Tyto metody mají za cíl eliminovat veškeré typy plýtvání, zkrátit dodací lhůty a přitom zvyšovat kvalitu výstupu. Práce je rozdělena do dvou částí. Na teoretickou část, ve které budou popsány teoretické poznatky a část praktickou, která bude obsahovat přímo praktické řešení problému ve vybrané firmě.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Veronika Zelená
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: Kaizen; Six Sigma (metoda); management jakosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Six Sigma (Quality control standard); quality control; bachelor's theses