Analýza marketingových komunikací virtuálního operátora Kaktus a jejich působení na mladé lidi - Kurniková, Andrea (2015)
Bakalářská práce pojednává o marketingových komunikacích v měnícím se telekomunikačním odvětví. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních marketingových pojmů a rozebírá SWOT analýzu a formy komerčních komunikací. Praktická část je zaměřena na charakteristiku marketingových komunikací virtuálního operátora Kaktus včetně SWOT analýzy a vlastního výzkumu. Přínos práce je ve vyhodnocení komunikací a rovněž ve vyhodnocení působení na cílovou skupinu mladých lidí, za kterými následují doporučení ke zlepšení.