Analýza marketingových komunikací virtuálního operátora Kaktus a jejich působení na mladé lidi - Kurniková, Andrea; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce pojednává o marketingových komunikacích v měnícím se telekomunikačním odvětví. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních marketingových pojmů a rozebírá SWOT analýzu a formy komerčních komunikací. Praktická část je zaměřena na charakteristiku marketingových komunikací virtuálního operátora Kaktus včetně SWOT analýzy a vlastního výzkumu. Přínos práce je ve vyhodnocení komunikací a rovněž ve vyhodnocení působení na cílovou skupinu mladých lidí, za kterými následují doporučení ke zlepšení.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses