Česká ekonomická diplomacie a její uplatňování ve WTO - Brandejsová, Monika (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá fungováním České republiky a její zahraniční politiky v rámci Světové obchodní organizace. Práce se v první části zaměřuje na definování pojmu ekonomická diplomacie. Práce se zabývá českou ekonomickou diplomacií a analyzuje zúčastněné aktéry. Dále pak zkoumá uplatňování české ekonomické diplomacie na půdě Světové obchodní organizace.