Česká ekonomická diplomacie a její uplatňování ve WTO - Brandejsová, Monika; Peterková, Jana, 1971-; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá fungováním České republiky a její zahraniční politiky v rámci Světové obchodní organizace. Práce se v první části zaměřuje na definování pojmu ekonomická diplomacie. Práce se zabývá českou ekonomickou diplomacií a analyzuje zúčastněné aktéry. Dále pak zkoumá uplatňování české ekonomické diplomacie na půdě Světové obchodní organizace.
Vedoucí práce: Jana Peterková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses