Propagace turistických atraktivit cestovního ruchu na sociálních sítích - Dvořáková, Michaela; Jarolímková, Liběna; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Předložená bakalářská práce se zabývá propagací turistických atraktivit cestovního ruchu na sociálních sítích. Úvodem jsou vysvětleny pojmy týkající se cestovního ruchu a atraktivit cestovního ruchu. Detailnější pozornost je věnována marketingu v cestovním ruchu a jeho nástrojům. Převážná část práce se zabývá využitím sociálních sítí při propagaci památek zapsaných na Seznam světového a kulturního dědictví UNESCO a jejich porovnáním z několika hledisek. Závěr práce obsahuje zhodnocení těchto památek z hlediska používání sociálních sítí a drobná doporučení k lepší propagaci.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses