Vliv slevových portálů na image ubytovacích a stravovacích zařízení - Nováková, Petra; Jenčková, Jiřina; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce pojednává o slevových portálech a jejich vlivu na image ubytovacích a stravovacích zařízení. První kapitola je věnována jejich vývoji a současném stavu v České republice. Další kapitola je zaměřena na prezentaci stravovacích a ubytovacích zařízení na slevových portálech. Poslední kapitola je věnována praktickému průzkumu a přináší zajímavé poznatky od provozovatelů, kteří s tímto způsobem prodeje mají zkušenosti.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses