Zahraniční politika Korejské republiky vůči KLDR ve 21. století - Nguyen, Thanh Huyen; Kochan, Jan, 1977-; Volenec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem práce je identifikovat hlavní faktory, které ovlivňují zahraniční politiku Korejské republiky vůči KLDR ve 21. století. Za účelem dosažení tohoto cíle je v průběhu práce analyzován vývoj zahraniční politiky Jižní Koreje vůči Severní Koreji od konce studené války až po současnost. Dále jsou zkoumány vnitřní a vnější faktory, jejichž prostřednictvím je ovlivňována zahraniční politika Korejské republiky.
Vedoucí práce: Jan Kochan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses