Nabídka vybrané cestovní kanceláře - Kukáková, Jana (2015)
Cílem bakalářské práce je provést analýzu nabídky cestovní kanceláře CK Fischer. V první části bakalářské práce jsou definovány základní teoretické pojmy. Ve druhé kapitole je charakterizována nabídka cestovní kanceláře CK Fischer z hlediska destinací, typů zájezdů a inovací. V poslední kapitole je uvedeno zhodnocení nabídky CK Fischer pomocí SWOT analýzy.