Nabídka vybrané cestovní kanceláře - Kukáková, Jana; Petrů, Zdenka, 1953-; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem bakalářské práce je provést analýzu nabídky cestovní kanceláře CK Fischer. V první části bakalářské práce jsou definovány základní teoretické pojmy. Ve druhé kapitole je charakterizována nabídka cestovní kanceláře CK Fischer z hlediska destinací, typů zájezdů a inovací. V poslední kapitole je uvedeno zhodnocení nabídky CK Fischer pomocí SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses