Stravovací systém v lázeňském zařízení - Kšírová, Olga (2015)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat stravovací systém v lázeňském zařízení Spa Resort Sanssouci v Karlových Varech a současně navrhnout možná zlepšení. Dílčím cílem v praktické části práce je srovnání stravovacích služeb v lázeňském zařízení se stravovacími službami v Karlovarské nemocnici. K tomuto účelu byla použita metoda srovnávání a komparace byla provedena na základě konzultace s nutričními terapeuty z obou léčebných zařízení.