Stravovací systém v lázeňském zařízení - Kšírová, Olga; Mlejnková, Lena; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem bakalářské práce je charakterizovat stravovací systém v lázeňském zařízení Spa Resort Sanssouci v Karlových Varech a současně navrhnout možná zlepšení. Dílčím cílem v praktické části práce je srovnání stravovacích služeb v lázeňském zařízení se stravovacími službami v Karlovarské nemocnici. K tomuto účelu byla použita metoda srovnávání a komparace byla provedena na základě konzultace s nutričními terapeuty z obou léčebných zařízení.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses