Neuromarketing a analýza nákupního rozhodování dle specifické typologie zákazníků - Jarolímová, Nikola; Pešek, Ondřej; Jančík, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce na téma Neuromarketing a analýza procesu nákupního rozhodování dle specifické typologie zákazníka se zaměřuje na využití metod neuromarketingu v praxi. Neuromarketing je jednou z metod marketingového výzkumu a symbolizuje propojení neurovědy s marketingem. Cílem této bakalářské práce je na základě výzkumu psychofyziologických reakcí respondentů a aplikace emočního modelu Limbic analyzovat využití metod neuromarketingu v marketingové komunikaci. Práce je založena na výstupech konkrétních neuromarketingových výzkumů, data pro práci jsou získávána z účasti na výzkumu ve společnosti eMerite, z dotazníkového šetření a dalšího výzkumu autorky práce.
Vedoucí práce: Ondřej Pešek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses