Analýza inzertního potenciálu časopisu Rock&Pop - Nguyen, Viet Hung; Postler, Milan, 1960-; Sedláček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou inzertního potenciálu časopisu Rock&Pop. Cíl práce spočívá v zjištění příčin nízké míry obchodní inzerce a navrhnutí doporučení ke zlepšení stávající situace. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vymezuje základní pojmy marketingové komunikace, tiskových médií a marketingového výzkumu trhu. V praktické části slouží ke zjištění důvodů neinzerování v časopise dotazníkový výzkum v segmentech B2B a B2C. Výzkum v segmentu B2C zkoumá příčinu nízkého odběru časopisu, která úzce souvisí s výzkumem B2B, který analyzuje nízký objem inzerce.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses