Faktory působící na jednotlivce jako aktéra mezinárodních vztahů - Adamková, Petra; Peterková, Jana, 1971-; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce pojednává o činitelích ovlivňujících rozhodování jednotlivce na mezinárodním poli. Takovéto faktory jsou rozděleny na vnitřní a vnější a je provedena jejich deskripce a analýza. Důraz je kladen na ty entity, které hrají podstatnou roli při popisu zahraniční politiky Václava Havla, jakožto prezidenta České republiky a osobnosti uznávané rovněž v zahraničí. V empirické části jsou uvedeny konkrétní faktory mající vliv na Václava Havla. Vše je dáno do souvislosti s vystupováním prezidenta na mezinárodní scéně.
Vedoucí práce: Jana Peterková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses