Ponuka bioproduktov a zdravej výživy v hotelovom ubytovaní - Bôriková, Michaela; Mlejnková, Lena; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cieľom bakalárskej práce je analyzovať ponuku stravovacích služieb nachádzajúcich sa vo vybraných hotelových zariadeniach vyšších tried, z pohľadu uplatnenia nových výživových trendov. Za účelom jeho dosiahnutia bola uskutočnená kvalitatívna analýza. Tá zahrňuje objektívne hodnotenie vybraných hotelových a stravovacích zariadení a taktiež terénny výskum, ktorého súčasťou bolo osobné dotazovanie zodpovedných osôb v jednotlivých prevádzkach. Práca tiež obsahuje základnú charakteristiku najvýznamnejších dodávateľov a výrobcov biopotravín a výrobkov zdravej výživy, s ktorými vybrané hotelové zariadenia spolupracujú. V závere je na základe zistených informácií predpovedaný i budúci vývoj v stravovacích návykoch klientov a ich vplyve na ponuku stravovacích služieb.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses