Kompetenční model společnosti Hartmann-Rico - Smejkalová, Žaneta; Němec, Otakar; Šimánková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se věnuje tématu "Kompetenční model ve společnosti HARTMANN-RICO a.s." Cílem této práce je zhodnotit nový kompetenční model společnosti HARTMANN-RICO a.s., který slouží pro roční hodnocení zaměstnanců, zjistit jeho slabé a silné stránky a navrhnout případná opatření směřující ke zlepšení tohoto procesu. Práce je rozdělena na dvě části, a to na teoretickou a analytickou. Teoretická část obsahuje seznámení s danou problematikou. Nejdříve jsou definovány základní pojmy jako kompetence, struktura kompetencí, životní cyklus kompetencí, dále je práce zaměřená na samostatný kompetenční model, na jeho jednotlivé kroky při sestavování a zavádění v organizaci. Na teoretickou část navazuje analytická část, která se zabývá analýzou nového kompetenčního modelu společnosti HARTMANN-RICO a.s.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses