Výběr klientů společnosti - Jirousková, Nikola (2015)
Tato diplomová práce popisuje problematiku výběru klientů společnosti Fragile media s. r. o. Společnost u klientů hledí jak na finanční přínos, tak i na časovou náročnost. Cílem této práce je zjistit, jaký druh klientů přináší společnosti Fragile media s. r. o. největší přínos. Touto problematikou se budu zabývat v praktické části této diplomové práce, a to za pomoci vícekriteriálního hodnocení variant. Dále budu řešit, jaký bude mít na výsledky vliv změna metody odhadu vah kritérií.