Výběr klientů společnosti - Jirousková, Nikola; Sekničková, Jana; Fíglová, Zuzana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Tato diplomová práce popisuje problematiku výběru klientů společnosti Fragile media s. r. o. Společnost u klientů hledí jak na finanční přínos, tak i na časovou náročnost. Cílem této práce je zjistit, jaký druh klientů přináší společnosti Fragile media s. r. o. největší přínos. Touto problematikou se budu zabývat v praktické části této diplomové práce, a to za pomoci vícekriteriálního hodnocení variant. Dále budu řešit, jaký bude mít na výsledky vliv změna metody odhadu vah kritérií.
Vedoucí práce: Jana Sekničková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses