Proměny české zahraniční politiky v závislosti na změnách vládních garnitur v letech 2000-2015 - Votruba, David; Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-; Dubský, Zbyněk, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Má bakalářská práce zkoumá proměny české zahraniční politiky v letech 1998-2013. Zaměřuje se změny zahraničně-politické orientace české diplomacie. Na těchto změnách si kladu za cíl vyvrátit nebo potvrdit premisu o nekonzistentnosti a nejednotné formulaci české zahraniční politiky. Zvláštní důraz a samostatná kapitola budou věnovány ekonomické diplomacii.
Vedoucí práce: Zdeněk Matějka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses