Nabídka cestovního ruchu v mikroregionu St. Sebastian - Benešová, Romana (2015)
Cílem práce je představit Mikroregion St. Sebastian jako turisticky atraktivní lokalitu. Práce se skládá ze čtyř samostatných kapitol. První kapitola vymezuje základní pojmy a termíny z oblasti cestovního ruchu, regionalistky, apod. Druhá kapitola se věnuje co nejširší a nejzevrubnější charakteristice mikroregionu. Třetí kapitola je postavena na analýze aktuální nabídky (primární i sekundární) a poptávky cestovního ruchu v oblasti. Dále se zabývá problematikou propagace mikroregionu. Poslední kapitola hodnotí potenciál mikroregionu pro rozvoj cestovního ruchu, obsahuje návrhy na jeho efektivní využití a zlepšení prezentace oblasti veřejnosti.