Nabídka cestovního ruchu v mikroregionu St. Sebastian - Benešová, Romana; Valentová, Jana; Urban, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem práce je představit Mikroregion St. Sebastian jako turisticky atraktivní lokalitu. Práce se skládá ze čtyř samostatných kapitol. První kapitola vymezuje základní pojmy a termíny z oblasti cestovního ruchu, regionalistky, apod. Druhá kapitola se věnuje co nejširší a nejzevrubnější charakteristice mikroregionu. Třetí kapitola je postavena na analýze aktuální nabídky (primární i sekundární) a poptávky cestovního ruchu v oblasti. Dále se zabývá problematikou propagace mikroregionu. Poslední kapitola hodnotí potenciál mikroregionu pro rozvoj cestovního ruchu, obsahuje návrhy na jeho efektivní využití a zlepšení prezentace oblasti veřejnosti.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses