Potenciál wellness služeb v Poděbradech - Svobodová, Zuzana; Valentová, Jana; Dragula, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit potenciál wellness služeb v lázeňském městě Poděbrady. Město Poděbrady má lázeňskou tradici už přes sto let, ovšem v dnešní době se zde rozšiřuje hlavně nabídka wellness služeb. Práce obsahuje teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení pojmů z oblasti wellness, zabývá se historií wellness, vývojem wellness a charakteristikou města Poděbrady. Praktická část analyzuje jednotlivé poskytovatele wellness služeb v Poděbradech a dále obsahuje osobní rozhovory s odborníky z této oblasti. Na závěr jsou vyhodnoceny a shrnuty provedené analýzy a rozhovory a následně jsou navrženy doporučení a podněty ke zlepšení nabídky wellness služeb v Poděbradech.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses