Československo-polská konfederace - Lozinská, Anna; Veselý, Zdeněk, 1950-; Šauer, Jaroslav, 1929-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zabývá projektem československo-polské konfederace. Cílem práce je analýza důvodů krachu konfederační koncepce a zmapování povědomí českých a polských vysokoškolských studentů o problematice. V práci jsou představeny integrační pokusy ve střední Evropě, předcházející samotné myšlence československo-polské konfederace. Práce dále zahrnuje popis a analýzu událostí kolem vyjednávání o konfederaci a důvody jeho neúspěchu. Na závěr jsou zpracovány výsledky průzkumu provedeného mezi vysokoškolskými studenty.
Vedoucí práce: Zdeněk Veselý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses