Švýcarsko a proces evropké integrace - Kamarýtová, Kateřina; Sršeň, Radim; Kuchařová, Alžběta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zabývá Švýcarskem a jeho vztahu k evropské integraci. Cílem práce je zjistit, zda a proč je pro Švýcarsko výhodné být nečlenským státem EU a proč udržuje své vztahy pouze za pomoci Bilaterálních dohod. V práci jsou zanalyzovány ekonomické i politické aspekty, které ovlivňují toto specifické švýcarské postavení.
Vedoucí práce: Radim Sršeň
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses