Globální distribuční systémy a další informační technologie v leteckém průmyslu - Chámová, Lucie; Vaško, Martin; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Diplomová práce je zaměřena na rozbor informačních technologií v leteckém průmyslu, především pak na globální distribuční systémy. V první části práce jsou vysvětleny základní pojmy týkající se informačních technologií a představeny subjekty leteckého průmyslu, tedy řízení letového provozu, letecké společnosti a letiště. Druhá část práce pak podrobně popisuje veškeré informační technologie, které zmíněné subjekty používají pro organizaci a provoz letecké přepravy. Tato část se nejvíce věnuje globálním distribučním systémům, které jsou nezbytné pro distribuci letecké přepravy.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses