Implementace projektu ČSKS do podmínek českého trhu - Šmerdová, Martina (2015)
Bakalářská práce s názvem "Implementace projektu ČSKS do podmínek českého trhu" pojednává o tématice kvality a certifikací v oblasti cestovního ruchu. Práce analyzuje důsledky zavedení oficiálního, jednotného systému -- Český systém kvality služeb - na trh, charakterizuje jeho podobu a výslednou realizaci. Stěžejní analýza se opírá o vlastní zkušenosti organizací, které úspěšně prošly procesem certifikace, čerpá z hromadných statistických údajů a zabývá se příčinnou nezájmu dosud necertifikovaných institucí. Získané výsledky budou základem pro interpretaci zhodnocení dopadu celého projektu na trh České republiky.