Úloha žoldnéřů v novodobých válečných konfliktech - Janeček, Luděk; Rolenc, Jan Martin, 1980-; Eichler, Jan, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato práce se zabývá privatizací bezpečnosti. Cílem práce je analyzovat působení soukromých vojenských společností na pro ně klíčovém trhu v USA a jejich zapojení do současných válečných konfliktů. Součástí práce je i rozbor výhod a nevýhod využívání soukromých společností v sektoru bezpečnosti.
Vedoucí práce: Jan Martin Rolenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses